Ki az a Lencsés István?

Ez a blog összegyűjti némely komment-beli őrjöngését, szemléltetve, mennyire vita- és életképtelen majomról is van szó. Szemezgetünk majd más közösségi, társkereső és egyéb oldalakon fellelhető ámokfutásaiból is - feledhetetlen szórakozásnak ígérkezik. Az oldalon fellelhető informaciók mind publikus forrásból származnak, ez egy gyűjtőblog, azoknak, akik felkészültek akarnak lenni Pityuból, de nem tudnak/akarnak minden nap 5 percnél többet rászánni az idejükből.

Blogok más trollokról

Utolsó kommentek

  • Borzasztó Károly: @Én, Nagy László: Az csak egy link és nem tény! (2015.12.17. 15:00) Üzenet Lencsés Istvánnak
  • Sir David, The nuclear guy: Dehogynem, srácok, én itt vívok vele rém szórakoztató szájkaratét már napok óta, ha akartok röhögn... (2015.10.19. 20:29) Pityu takaréklángon
  • noirp: Na mostmár én is megismerkedhettem ezen ikonikus személyiséggel közelebbről. Reveláció volt a javá... (2015.04.14. 08:37) Kezdjünk
  • Én, Nagy László: Holá! Megházasodott kedvenc trollunk. :) Lásd: facebook. (2014.08.05. 10:56) Üzenet Lencsés Istvánnak
  • vontod75: Egyenlítőn is felbukkant: egyenlito.blog.hu/2013/11/29/maffiaallam#comments (2013.11.30. 12:13) Pityu takaréklángon
  • Utolsó 20

Pityuka CV-je

2013.07.17. 07:00 Lencsés István­

Persze nem fogja átküldeni (de ha mégis, Pityu, kérlek csatold!), ezért csak arra hagyatkozhatunk ezzel kapcsolatban, ami publikusan elérhető infó, illetőleg ami abból kikövetkeztethető.

Facebook adatlapja releváns része jobb oldalt látható. pifticv.jpeg

cunder.hu

Ebből kiderül, hogy eddig két "munkahelye" volt. Az első a cunder.hu, ahol a sokatmondó munkatárs titulust töltötte be. Sportkommunikátori diplomája alapján gondolhatná az ember, hogy cikkeket írt az oldalra. Egy gyors google keresés kideríti, hogy csupán egy szurkolói blogot vezetett, ahol érdekes módon az általános retardált írási és (nem)helyesírási stilusát le tudta vetkőzni. 

Aki kicsit is ismeri a szakmát tudhatja, hogy még egy komolyabb látogatottsággal és reklámbevétellel rendelkező oldalnak is kétszer meg kell gondolnia, ki az akit szerkesztőként fizet. Nyilván blogokért ennél még kevesebbet, tehát kijelenthetjük, hogy nem ebből a munkájából él. Hasonló blog írásához a cunder.hu-n egyébként mindössze két már tagnak kell ajánlani, ami alapján regisztrálhatsz és már írhatod is a blogot. 

Piftike sehol nincs munkatársként/szerkesztőként feltüntetve, ezért vélhetőleg csak azt kamuzta, hogy munkája van a cégnél (ha alkalmazott lenne, nyilván a HuNet Médiát jelölte volna meg mint céget, nem pedig a cunder-t mind weboldalt). A lapnak reklámbevételei nincsenek, nem sanszos, hogy pont egy ilyen Piftikének fizettek volna.

Írtunk is anno levelet a cunder.hu kapcsolati formján megemlítve Pityu netes tevékenységét és azt a tényt, hogy az oldalt mint munkaadóját tünteti fel adatlapján, megérdeklődtük, egyetért-e ezzel a szerkesztőség (Július 11-én). Érdekes módon másnap kapott új munkát az inews.hu-nál. Micsoda véletlen egybeesés, nem? :)

inews.hu

A váltást egy kommentjében persze úgy magyarázta, hogy őt kitüntették, előrelépett egy jobb helyre, most a kezilabda.inews.hu munkatársa. Ebben csak az sántít némileg, hogy az inews nem közöl saját cikkeket, hanem téma szerint kategorizálja más híroldalak cikkeit és tematikusan megjeleníti. Elképzelhető, hogy Pityu megkapta a kezilabda aloldal hírgyűjtői feladatait, de őszintén, milyen fizetés jár ezért szerintetek (ha egyáltalán nem önkéntes alapon megy, vagy mint pl a startlap).

Pityesz állítása szerint külön él már a szüleitől és ő tartja el őket. Édesapja rokkantnyugdíjas, vélhetőleg inkább az Ő szerény nyugdíján élősködik Pistike is (apukájának minden tisztelet, nemtelen lenne őt bántani a fia baromsága miatt).

Pityunak egyébként cukrász az eredeti végzettsége, de mivel nem kapott állást átképezte magát, új szakmát tanult, sportkommunikátor lett. Szíjjel kommunikálja a sportokat.

Figyelem! Holnap nyereményjáték indul, értékes díjjal (nem vicc, nem trollkodás).

A bejegyzés trackback címe:

https://lencsespityu.blog.hu/api/trackback/id/tr975407546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása